logo

Personvern

PERSONVERNERKLÆRING ORION
Personvernet ditt er viktig for oss, og denne personvernerklæringen beskriver hvorfor og hvordan Orion & Partners samler inn, lagrer og bruker personopplysninger, samt dine rettigheter i den forbindelse. Personvernserklæringen baserer seg på lovverket i Norge, hvor Orion & Partners AS holder til.

Innsamling av informasjon  
Følgende opplysninger vil kunne bli samlet inn:

 • Navn, fødselsdato, adresse, telefonnummer, e-postadresse, CV, søknad, vitnemål, attester samt informasjon hentet fra ulike vurderingsmetoder i forbindelse med en rekrutteringsprosess (for eksempel notater fra intervju og samtaler, og testrapporter). Vi bruker en samarbeidspartner «Vilect AS» for innhenting av noen informasjon/opplysninger samt en egenvurdering.
 • Informasjon fra din registrering av CV-profil og eventuelle oppdateringer av profilen via “min side”, samt IP-adresse.
 • Hvis du søker på en stilling eller registrerer din profil gjennom “Søk med LinkedIn”-funksjonen, “Søk med jobreg”-funksjonen og "Søk med Vipps"-funksjonen så vil systemet hente inn tilgjengelig informasjon fra profilen din i den tjenesten du autentiserer med, og denne informasjonen blir da lagret på din profil.
 • Vi samler inn data i aggregert form for besøkende av siden, for eksempel trafikkdata, lokasjonsdata etc.
 • I noen tilfeller vil vi lagre e-postkorrespondansen når du kontakter oss.
 • Systemet setter cookies (informasjonskapsler) i nettleseren, som beskrevet i dokumentet for bruk av informasjonskapsler.
Hvorfor informasjonen samles inn og hvordan informasjonen brukes
Informasjonen som samles inn brukes for å:
 • Levere våre tjenester til deg og å kommunisere rundt disse tjenestene med deg.
 • Gjøre en vurdering av dine kvalifikasjoner i forbindelse med nåværende og fremtidige rekrutteringsoppdrag og/eller bemanningsoppdrag.
 • Overholde lovmessige forpliktelser.
 • Utføre aktivt kandidatsøk i vår kandidatbase slik at vi kan ta kontakt med deg og informere deg om relevante rekrutteringsoppdrag som vi jobber med.
 • Sende deg nyhetsbrev om spennende temaer og muligheter i rekrutteringsoppdrag.
 • Vi garanterer at personopplysninger som er lagt inn av Orion & Partners AS ikke vil bli brukt i andre sammenhenger enn de ovennevnte, eller av andre virksomheter. 
 • Innheter IP-adresse gjøres av sikkerhetsmessige hensyn, slik at du som kandidat kan få oversikt over hvilke IP-adresser som har logget inn på din konto.
Hvor lenge vi lagrer opplysninger om deg
 • Da vi jobber med aktivt kandidatsøk, vil vi som utgangspunkt lagre informasjonen om deg på ubestemt tid slik at vi kan ta kontakt med deg ved fremtidige oppdrag hvor din bakgrunn er relevant
 • Du kan når som helst trekke ditt samtykke til lagring, slette din profil eller be oss om å slette all informasjonen for deg. Kontakt alan@orion.no for bistand med sletting av din profil.
Behandlingsansvarlig og databehandler
Orion & Partners AS er behandlingsansvarlig, og er de som eier data som blir lagt inn i systemet. Som databehandler står Recruitment Manager AS for systemløsningen, og utvikler, drifter og vedlikeholder systemet hvor dataen din ligger. Recruitment Manager AS benytter underleverandører til å utføre databehandleroppgaver.

Det foreligger en egen databehandleravtale mellom Orion & Partners AS og Recruitment Manager AS som regulerer hvilken informasjon databehandler har tilgang til og hvordan informasjonen skal behandles.

Hvem kan vi dele opplysninger om deg med
Orion & Partners AS vil kunne behandle dine personopplysninger. Opplysninger om deg vil også kunne bli presentert for kunder/oppdragsgivere og andre samarbeidspartnere. Vi vil aldri dele informasjon om deg med andre tredjeparter enn med kunder/oppdragsgivere som Orion & Partners AS har inngått forpliktende avtale med, og hvor informasjon behandles konfidensielt og i tråd med gjeldende lovverk for håndtering av personopplysninger. 

Dine rettigheter: Innsyn, endring eller sletting av dine personopplysninger
 • Du har, som registrert i vårt kandidatsystem, rett til å få tilgang til- og innsyn i opplysningene som er lagret om deg til enhver tid. Du har også rett til å be om retting/oppdatering av informasjonen, samt sletting av all informasjonen tilknyttet deg.
 • Vi gjør oppmerksom på at vi ikke vil slette din profil, med mindre du ber oss om å gjøre det for deg. Du kan når som helst selv slette din egen profil inne fra “Din profil” i systemet. Fra «Din profil» kan du også endre på informasjon du har lagt inn i systemet.
 • Ønsker du innsyn i informasjon Orion & Partners AS har på deg, eller har spørsmål eller innspill til vår behandling av personopplysninger, kan du kontakte din kontaktperson hos oss alan@orion.no.